Головна → новини

Проекту «Вечірник» вже півроку!

Нещодавно в розважальному центрі “Avalon” відбувся 8 етап проекту «Вечірник» від продюсерського центру «24 carats of art». Міжнародний благодійний фонд Гарних справ вкотре виступив партнером даного культурного заходу.

За словами президента фонду Наталії Колісник, яка разом з іншими публічними людьми оцінювала вокальні дані конкурсантів, проект активно розвивається і вже перейшов у розряд світського заходу.

“Щоразу “Вечірник” відкриває все нові й нові співочі таланти. Нам в журі деколи буває не легко вибрати кращого виконавця. Дякую організаторам за незабутні враження і завжди високий рівень заходу!”, прокоментувала вона.

Зі свого боку організатори повідомляють, що надалі, до проекту будуть залучатись й інші напрямки мистецтва й культури: образотворче мистецтво, театральне, хореографічне, музично-інструментальне, театри мод, покази колекцій дизайнерів тощо.

А ми вітаємо продюсерський центр «24 carats of art» з черговим успішним етапом конкурсу, який ось вже пів року запалює нові зірки на творчому небосхилі!

DSC_1463