Головна → новини

Проект «Вечірник» зібрав кращих юних вокалістів!

26-го грудня у приміщенні клубу «Buddha-bar» пройшов 5-й етап проекту «Вечірник» від продюсерського центру «24 carats of art», партнером якого виступив Міжнародний благодійний фонд Гарних справ. Нагадаємо, що головна ціль створення проекту — пошук талановитих юнаків України для участі у Міжнародних культурних проектах, а також створення умов для реалізації творчого потенціалу молоді.

Програма заходу складалась з двох частин: перша половина — конкурсна, друга — концертна. У концертній частині приймали участь кращі відібрані конкурсанти, які потрапили у перший «Золотий склад» проекту. У конкурсній частині нові учасники проекту демонстрували свої вокальні, артистичні здібності та змагалися за високі місця у рейтингу проекту. Поступово до проекту почали долучатися інші направлення мистецтва та культури, що говорить про всебічний розвиток конкурсу та виходу на новий рівень.

Президент Міжнародного благодійного фонду Гарних справ — Наталія Колісник була запрошена на захід у якості члена журі. Вона відмітила високий рівень підготовки конкурсантів, а також професіоналізм у організації і проведенні заходу!