Головна → новини

Проект «Одна тонна хороших речей» продовжує приносити користь суспільству

Незважаючи на те, що проект «Одна тонна добрих промов», яку Фонд «Хороших справ» реалізує спільно з благодійним загальнонаціональним проектом «Добрі речі» повинен був закінчитися ще в березні поточного року, він набрав таку популярність, що чимало бажаючих досі збирають , упаковують і залишають свої речі для тих, хто їх найбільше потребує.

Так, у серпні в Луцьку координатори акції разом зі шкільним клубом підприємництва «Крок за кроком» провели благодійну акцію зі збору речей. Всі зібрані хороші речі волонтери розсортували, упакували у фірмові пакети і розвісили біля сміттєвих баків міста. У день акції, йдучи по місту, можна було побачити окремих перехожих з фірмовими жовтими пакетами проекту. Ми раді, що старі, але такі потрібні комусь речі знайшли своїх нових господарів, і щиро вдячні всім тим, хто по волі серця приєднується до добрих справ!

Хочемо особливо відзначити, що компанія «МТС Україна» також продовжує допомагати нужденним. Протягом усього літа працівники цієї компанії збирали речі і купували побутову хімію для інтернатів України. Нагадаємо, що акція охопила Київ, Дніпропетровськ і Львів.

Якраз сьогодні чергова партія пакетів була відправлена ​​з Києва в Санаторно-оздоровчий центр соціальної реабілітації дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування “Смарагдове місто”, що знаходиться в Донецькій області. Це стало можливим, зокрема, завдяки зусиллям компанії «МТС Україна» і команди проекту «Добрі речі». Тепер зібрані речі знадобляться людям, які змушені жити в зоні бойових дій.

Так мы хотим показать на конкретных примерах, что не только отдельные граждане, но и бизнес может и должен быть социально ответственным!