Головна → новини

Запрошуємо на незвичайні майстер-класи!

Хто сказав, що радісно і весело літо можна проводити тільки лише на морі? Благодійний фонд ламає стереотипи, влаштовуючи захоплюючі дитячі акції в Києві!

25 липня в четвер з 11.00 до 15.00 в парку ім. Шевченка відбудеться яскравий літній захід, який напевно порадує не тільки дітей, але також їх батьків. Запрошуємо всіх бажаючих на дивовижний майстер-клас з розпису кулінарних ложок акриловими фарбами. Ці неповторні вироби стануть відмінним подарунком для мам і тат, а також для близьких людей!

Захід проходитиме біля дитячого майданчика парку. На цьому місці веселий аніматор Бджілка буде цілий день вести рухливі ігри, які точно нікому не дадуть нудьгувати! Адже разом з Бджілкою із задоволенням грають не тільки діти, але також їхні батьки, і навіть бабусі з дідусями.

А 26 липня ми чекаємо Вас на наступному майстер-класі: «Створюємо своїми руками магніти за технікою декупаж». У цей день Ви і Ваша дитина отримає унікальну можливість дізнатися, як із звичайного магнітика зробити справжній витвір мистецтва. Щоб потім порадувати своїх близьких і друзів приємними незвичайними подарунками.

Приходьте з хорошим настроєм та веселими посмішками у парк Шевченка 25 і 26 липня!