Головна → новини

Пізнавальна екскурсія до Музею води

В рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини” та акції “Жодного дня без гарних справ!” Благодійний фонд Костянтина Кондакова щодня проводить пізнавальні екскурсії для дітей з багатодітних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Цього разу ми вирішили познайомити  дітей із багатодітної сім’ї Фісоченко з однією з найдивовижніших пам’яток міста Києва – Музеєм води!

Водно-інформаційний центр «Музей води» розташовується в самому центрі столиці та пропонує своїм відвідувачам віртуальну подорож по «системі водопостачання». Працівники музею в ігровій формі представили дітям пристрій сучасного водогону, розповіли, яким чином проводиться пошук води в грунті, який непростий шлях проробляє вода, пробиваючись крізь товщу землі. Окрему увагу було приділено питанню економії природних ресурсів та необхідності дбайливого ставлення до води.

Діти з радістю фотографувалися на фоні найбільшого в Україні макета унітазу, вивчали таємничі водопровідні тунелі, а також запускали величезні мильні бульбашки. Найбільше малюкам сподобалося грати з рибками, які зацікавлено наближалися та «цілували» дитячі ручки.

З музею діти виходили з новими корисними знаннями та з посмішкою на обличчях. «На таких заходах діти не тільки відпочивають душею й тілом, але також розвиваються і пізнають світ», – поділилася враженнями мама сім’ї Фісоченко Ірина Сергіївна.

Приєднуйтесь і Ви, дорогі читачі, до наших проектів та беріть участь разом з дітьми в дивовижних пригодах від БФ Костянтина Кондакова! Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

dsc_7855 dsc_7876 dsc_7934