Головна → новини

Подарунки за усмішки!

Запальні ініціативи МБФ Костянтина Кондакова не залишають байдужими нікого! Паралельно з командою фонду, яка 1 квітня організувала фотополювання на усмішки перехожих на Троїцькій площі столиці, студенти Боярського коледжу екології і природних ресурсів також фотографували усміхнені обличчя людей. Хлопці та дівчата зазначають, що давно чекали на такий позитивний проект, тому з радістю приєдналися до ідеї фонду.

Результат фотополювання студентів можна знайти на сайті проекту«1000000 смайлів». Наразі там вже нараховується більше 300 усмішок!

А ми нагадуємо, що для тих, хто не зміг проявити себе 1 квітня, організатори розробили онлайн версію флешмобу! Усі Інтернет-користувачі та активні учасники соціальних мереж мають можливість взяти у ньому участь, ознайомившись попередньо з правилами конкурсу!

Фотографії приймаються лише до 16 квітня!

Тож поспішайте відправити своє усміхнене фото на електронну адресу smile@1000000smile.kiev.ua, і воно автоматично поповнить славнозвісний сайт усмішок!

На переможців* очікують неймовірні подарунки:

  • супер-приз фотоапарат Fujifilm Instax Mini 8 для радісних знімків!
  • 50 оригінальних футболок з колажем з усмішок у вигляді карти України!

*Сайт Random.org допоможе нам випадковим чином визначити переможця.

 

Приєднуйтесь до райдужних ініціатив фонду! Давайте всі разом назбираємо мільйон усмішок та покажемо, що ми життєрадісна нація, яка вірить у надійне майбутнє нашої країни!

Заради таких результатів, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!