Головна → новини

Платформа соціальних ініціатив — “Вusiness Social Selfie

4-го грудня у стінах креативного простору Fedoriv Hub у місті Києві пройшла фідбек-платформа «Business Social Selfie», метою якої було — допомогти бізнесу та соціальним ініціативам, які розраховують на спонсорську підтримку, знайти спільну мову та сформувати оптимальний формат співпраці. Організаторами заходу виступили Міжнародний благодійний фонд Гарних справ разом з всесвітньою організацією молодих лідерів і підприємців «JCI».

Було приємно бачити молодих та соціально-активних людей, які з великою цікавістю спостерігали за виступом спікерів фідбек-платформи. На заході були презентовані успішні соціальні кейси таких компаній та організацій, як БФ «Відкриті Серця України», Platinum Bank Україна, Samsung, Райффайзен Банк Аваль, «Біржа соціальної реклами», «Нова Пошта», «Кока-Кола Беверіджис Україна», «Aroma Espresso Bar». Також у форматі «українського кафе» проходили дискусії,  серед яких учасники «Business Social Selfie» могли обрати найцікавішу для них тему, присісти за столик зі сподобавшимся спікером та задати хвилюючі питання. Одним із менторів фідбек-платформи був Картина Неклева, засновник івент-агенства «S*EVENT», який поділився своїм колосальним досвідом проведення різного роду заходів та дав корисні поради, які стосуються організації та реалізації різних соціальних ініціатив.

Підводячи підсумки «Business Social Selfie» хочеться відмітити прагнення людей робити цей світ краще всупереч виникаючим складностям. А також висловити величезну подяку спікерам за участь у нашім заході та цікаві презентації соціальних кейсів, інформація яких без сумніву надихнула усіх гостей заходу. Ми впевнені, що кожен з Вас отримав чіткі відповіді на свої питання, завів нові бізнес-знайомства та обмінявся контактами для подальшої співпраці.

Заради таких результатів з любов’ю у серці ми будуємо новий світ.