Головна → новини

Звітний концерт Music Camp International в Києві

13 червня в Мистецькому Арсеналі відбувся дитячий благодійний концерт Міжнародного музичного табору “Music Camp International” під керівництвом диригента із США – Констанції Фортунато.

Міжнародний музичний табір – унікальний музично-освітній проект для дітей, що діє в Україні вже 10 років.

В рамках проекту проведено більше 30 подібних таборів в містах Київ, Одеса, Черкаси, Запоріжжя, Ялта, Буча, Бровари, Львів, Вишгород, Ірпінь, Стрий та ін.

За 10 років до музичних занять в Україні залучено більш ніж 3000 малюків. Програми навчань тривають близько 7 днів та закінчуються урочистим концертом на кращих сценах міста у супроводі оркестру.

Концерт у Мистецькому Арсеналі за участю 70 кемперів із Києва та Київської області відбувся за підтримки Міжнародного благодійного фонду Гарних справ. Зала була приємно вражена талантом дітей, які менш ніж за тиждень вивчили 6 складних хорових творів, відомих у всьому світі.

Діти співали як класику, так і відомі сучасні хорові твори американських композиторів. Концерт закінчився “Молитвою за Україну” Тараса Петриненка, а також побажаннями миру та любові всій Україні!