Головна → новини

Звітній концерт Черкаського хору

17 грудня у приміщенні Черкаського музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського пройшов звітній концерт Хору студентів естрадного відділення, на якому побували представники Міжнародного благодійного фонду Гарних справ. Талановиті діти України в котрий раз продемонстрували красу та вишуканість національної культури через виконання українських пісень. Хочеться відмітити професійний ріст дітей у музичній сфері та завзяте прагнення до вдосконалення своїх вокальних навичок.

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ неодноразово підтримував участь Черкаського Хору у міжнародних хорових конкурсах. Зокрема, у конкурсі «PragaCantat 2013», де наші співвітчизники здобули перемогу у категорії «F» (фольклор/народний спів), а також, під час виступу хору на «VIII Міжнародному хоровому конкурсі» у місті Ріміні (Італія), де юні артисти вибороли дві срібні нагороди.

Ми пишаємося успіхами Черкаського хору та бажаємо подальших перемог на теренах міжнародних пісенних конкурсів! Заради таких результатів з любов’ю у серці мі будуємо новий світ.