Головна → новини

Від теоретичної вигоди до практичної співпраці!

26 листопада 2013 року в приміщенні Українського союзу промисловців та підприємців відбувся круглий стіл «Від теорії до практики: бізнес, наука, освіта». Фактично, це перша широка зустріч молодих винахідників і підприємців, де перші змогли представити свої якісні розробки останнім. Маючи тісну взаємодію з Малою академією наук та підтримуючи вітчизняних науковців, до участі в роботі дискусійної панелі були запрошені представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Минуло більше двох місяців від моменту підписання Угоди про співпрацю між Національним центром «Мала академія наук України» та Українським союзом промисловців та підприємців і вже можна побачити перші плоди такої взаємодії. Одним з найактуальніших питань вітчизняної науки залишається довга дорога від розробки корисної моделі до фактичного її впровадження на виробництві. Багато актуальних і потрібних для нашої промисловості проектів, на жаль, через свою невиправдано довгу «обкатку» так і не втілились в життя. Тісна взаємодія між УСПП та Малою академією наук має покласти цьому край і забезпечити якісній інновації швидке впровадження в інтересах вітчизняної економіки.

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова, в рамках співпраці з МАН України, підтримує науковий ентузіазм талановитих українських дітей та підлітків. Маючи велике бажання надати Україні статус країни №1 з впровадження перспективних інновацій, благодійники фінансово та ресурсно підтримують їх найактуальніші розробки. Ми завжди відкриті до співпраці з обдарованими новаторами, оскільки з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!