Головна → новини

МК “КУМ” відвідала Фундація Регіональних Ініціатив

18 жовтня 2016 року о 16.00 у вільному просторі Hub4you традиційно зустрілися члени молодіжного клубу «КУМ», щоб підбити підсумки теми «Цілі» у рамках модулю «Я господар свого життя».

Цього разу у нас не було залучених експертів, а тренінг провели:

  • Наталія Колісник – засновниця молодіжного клубу «Клуб Успішної Молоді (КУМ)», президент Міжнародного благодійного фонду Гарних справ, сертифікований тренер Міжнародного центру розвитку та лідерства, сертифікований молодіжний тренер МБО «Партнерство «Кожній дитині».
  • Мальвина Шабала – студентка 2 курсу Київського Університету імені Бориса Грінченка, Інститут Людини, спеціальності соціальна педагогіка, учасниця молодіжного клубу.

Але не зважаючи на це, без гостей не обійшлося. До нашого клубу завітала молодь з Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ).

ФРІ – потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діють з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

Всі разом ми створили портрет успішної людини та типового невдахи. А також, кожен зміг намалювати своє «колесо життя», прописати цілі в рамках кожної сфери та скласти план, що потрібно зробити уже сьогодні, щоб покращити своє життя!

Завершилось заняття на позитивній ноті дружніми обіймами.

Наступний тренінг відбудеться 25 жовтня 2016 року о 16.40 (триватиме 2 – 2,5 години), як завжди в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you.

Щоб бути в курсі, слідкуйте за нашими новинами та реєструйтесь за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you за теплий прийом, а БФ «Свято-Покровський» та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.

wrfogdr-htw

usmhdlwukdc

fhalcaazexq

etpgeuw5ntw

9nepaji1ntu

8pq_demfxpg