Головна → новини

МК “КУМ” – новий формат

Друзі, ділимося новинами від МК «КУМ».

Ми з нашими учасниками вирішили трішки змінити формат проведення, відтепер кожного разу будемо запрошувати гостей в рамках певної теми. Успішних людей, професіоналів своєї справи. Тож раді вам представити гостю наступного заняття, що відбудеться 4 жовтня (вівторок).

Знайомтесь, Наталія Кружиліна. Журналіст, сценарист, редактор з 16-річним стажем. Відома як майстер журналістського розслідування, автор понад 100 статей у всеукраїнських виданнях. Лауреат чотирьох всеукраїнських конкурсів. Останні 10 років працює на телеканалі СТБ. Автор Більше 20-ти резонансних програм соціально-документального циклу «Правила життя». Сценарист СТБ проекту «Кохана, ми вбиваємо дітей».

Зараз працює випусковим редактором нового проекту «Сюрприз». Впевнена – домогтися своєї мети може кожен, головне бажання і завзятість. А все починалося зі схожого молодіжного клубу, але з журналістською направленістю. Наталія з радістю поділиться секретами досягнення цілей в рамках однойменної теми.

А також на вас чекає:

– Аналіз лінії життя;

– Секрети планування досягнення цілей;

– Складання плану по досягненню цілей;

– Цікаве спілкування та дружні бесіди.

А також до нас обіцяли завітати гості з Роса Тв та зняти сюжет про успішну молодь КУМа)

Нагадаємо, що МК «КУМ» – це місце, де молоді люди віком від 17 до 21 року визначають свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, відпочивають та знаходять нових друзів.

Заняття проходять щотижня в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you.

Тож чекаємо вас 4.10 о 16.00

Участь безкоштовна.

Поспішайте зареєструватися за телефоном +38 (093) 40 44 924 або за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

Ми завжди раді новим учасникам!

96vdYZxiiI8