Головна → новини

Майстер-клас привіз з Європи перемогу!

Професійну майстерність та високі досягнення дітей з хореографічного колективу “Майстер-Клас” вже давно помітили не лише на Україні, а й закордоном. На початку весни зразковий ансамбль танцю отримав запрошення на участь у міжнародному конкурсі-фестивалі “Перлини Європи”, який мав відбутися в Чехії та Італії.

Нажаль, за день до виїзду ансамблю “Майстер-Клас” на фестиваль, консульство Чехії відмовило юним артистам у візах, поставивши під загрозу їхню участь у міжнародному конкурсі в Празі.

Великий шлях підготовки до турніру, перспективи представлення мистецької України у світі були перекреслені вмить бюрократичними перепонами.

Втім, завдяки підтримці національного Українського телебачення, інших ЗМІ, а також МБФ Костянтина Кондакова, вже наступного дня діти та їх художній керівник потрапили на танцювальний конкурс!

Результати фестивалю показали, що зусилля небайдужих до поширення Українського мистецтва в Європі, не були марними.

Третього квітня маленькі зірочки українського танцювального колективу “Майстер-клас” повернулися додому переможцями ІІІ міжнародного мистецького фестивалю “Перлини Європи”! Юних артистів радісно зустрічали батьки, друзі та журналісти ЗМІ, які допомагали дітям боротися за перемогу з перших днів.

Тим не менше, успіх не запаморочив юним танцівникам голови; наразі колектив готується до ще одного важливого змагання яке восени відбудеться в Греції. Тож побажаємо їм завжди перемагати  та впевнено йти до поставленої мети!