Головна → новини

Цікаве дозвілля ветеранам труда

Протягом 2013 року команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова успішно реалізовувала свою діяльність в рамках програми «Старше покоління – це ми в майбутньому». Турбота про старше покоління перебуває на особливому контролі благодійників, адже допомога людям похилого віку є одним із ключових елементів формування сильної держави. Нещодавно до благодійного фонду звернулася адміністрація Київського пансіонату ветеранів праці з проханням допомогти облаштувати зону відпочинку для людей похилого віку постійно проживаючих у закладі.

Працівники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова відреагували на прохання та допомогли створити належні умови для організації цікавого дозвілля одиноких пенсіонерів. Коштами фонду були закуплені тенісний та більярдний столи, крім того партнери нашої організації передали на безоплатній основі ковролін. А вже наступного дня запитувана допомога прибула до соціального закладу.

Адміністрація та мешканці пансіонату щиро дякували за цінні подарунки,  а головне за увагу та підтримку. Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова зі свого боку обіцяє підтримувати кожного, хто опинився у скруті, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!