Головна → новини

Маєш відкладену ідею – бери грант “ІДій!”

ЗАВЕРШЕНИЙ!

Благодійна організація “Міжнародний благодійний фонд Гарних справ” оголошує конкурс на отримання гранту для подальшої реалізації вже запущеного проекту, який з тих чи інших причин «застряг» у своєму розвитку – «ІДій!». Він реалізовується в рамках програми «Відродження культурно-моральних цінностей». Тож, проект має бути соціально значущим, приносити користь громадянам.

Наприклад, це може бути як комп’ютерна програма яка допомагає розвинути позитивні навички й таланти, так і комплекс заходів з відродження духовності в людей.

Мета проведення конкурсу:

  • надати вже готовій бізнес-моделі, яка переросла в реальний старт-ап, можливість втілитись в життя на радість своєму автору та мільйонам наших громадян;
  • поглиблення знань суспільства в духовно-моральній та краєзнавчій областях з використанням ресурсів сучасних інформаційних технологій;
  • формування серед молоді системи цінностей, побудованої на честі, ввічливості та стриманості, привітності;
  • формування позитивного світосприйняття, уміння прощати і цінувати дружні відносини;
  • підвищити в суспільстві цінності сім’ї та вірності;
  • сприяти духовному збагаченню людей.

Ми готові підтримувати позитивні зміни!

Основна умова конкурсу: претендент має мати бізнес-модель, яка вже почала реалізовуватись та потребує додаткового матеріального поштовху для набуття прогресу. Бізнес-модель має бути соціального характеру, мати чіткий аргументований бюджет, перспективу розвитку, бути універсальною для різних регіонів нашої держави. Відчутні результати від реалізації початкової стадії проекту мають проявитись щонайбільше за півроку від дати отримання гранту.

Розмір гранту: 50000 гривень.

Кінцева дата подачі заявок: 31.12.2013 р.

Ключовими критеріями відбору проектів є: якість, інноваційність, ясний опис бізнес-моделі, його переваги перед іншими, зрозуміла механіка реалізації, прогнозованість результатів, можливість розширення проекту.

Рішення про підтримку проектів приймає: Експертна рада.

Для участі в конкурсі грантів “ІДій!” Вам необхідно до 31.12.2013 р. надіслати за адресою tender@kondakov.ua заповнені документи:

Бажаємо Вам натхнення та успішної реалізації Ваших ідей!

На конкурс надійшло близько 40 проектів, з яких 5 найкращих потрапили до фіналу (детальніше)

Висновки конкурсу (детальніше)