Головна → новини

ІІ етап Трофею України з картингу (Західного регіону)

В рамках програми «В здоровому тілі здоровий дух»Міжнародний благодійний фонд Гарних справ підтримав юних талановитих спортсменів-картингістів Чернівецького обласного картинг-клубу “Захід” в підготовці та участі в змаганнях Трофею України з картингу (Західного регіону).

В змаганнях прийняли участь 12 команд (57 пілотів) з позашкільних закладів та ТСОУ з 6 областей: Чернівецької, Хмельницької, Львівської, Тернопільської, Волинської та Київської.

Змагання проводились з шосейно-кільцевих перегонів в особистому залікові в класах картів:”Піонер-Н – міні”- вік учасників 6-8 років,”Піонер-Н” – вік учасників 9-12 років,”Піонер-Б” – вік учасників 8-13 років,”Кадет” – вік учасників 10-14 років,”Популярний юнаки” – вік учасників від 12 до 16 років, “Популярний”, ІСА”  – вік учасників старше 16 років.

 

Для всіх вихованців гуртків картингістів, ці змагання стали важливим тренуванням перед Всеукраїнськими змаганнями з картингу серед учнівської молоді.Переможці та призери в особистій першості в усіх класах картів були нагороджені дипломами відповідних ступенів та кубками від Чернівецького карт-клубу “Захід”.

Заради таких результатів з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!