Головна → новини

Гранка-вишиванка – свято для дітей!

29 листопада Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова організував для дітей із соціально незахищених родин, а також дітей із Трипільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату пізнавально-розважальне свято «Гранка-вишиванка».

Захід відбувся в рамках програми «Відродження культурно-моральних цінностей» на території аутлет-містечка Мануфактура в с. Ходосіївка Київської області.

Для більш ніж тридцяти маленьких гостей були організовані різноманітні розваги, конкурси, а також майстер-класи від відомої дизайнерки Наталії Анрі та проходження захоплюючого квесту.

Перед активними змаганнями малюки пішли на чаювання до «Дитячої Світлиці». Підкріпившись, маленькі гості відвідали творчі майстер-класи зі створення нетканого гобелену, ляльки-мотанки, яскравої аплікації та побували на занятті з хореографії.

Наступним етапом заходу стало проходження квесту. Усіх дітей було поділено на 6 команд; до кожної команди було призначено волонтера, який допомагав юним дослідникам проходити етапи квесту. На всіх етапах гри на команди чекали аніматори, які давали завдання, пов’язані з історією нашої країни. В кінці усі учасники отримали цінні призи та подарунки від МБФ Костянтина Кондакова.

Весь час з хлопчиками та дівчатками працювали волонтери Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова, а також педагоги та аніматори розвиваючого центру «Дитяча Світлиця», які у формі гри та творчості познайомлять малюків з особливостями української культури.

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова висловлює подяку адміністрації аутлет-містечка Мануфактура за підтримку в організації свята. Разом ми подарував дітям незабутні враження від прекрасно проведеного дозвілля, заради цього з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

Ми щиро вдячні Асоціації благодійників України за партнерську участь в організації та проведенні заходу, а також нагородженні учасників!