Головна → новини

Де шукати героя для сенсації?

Де шукати героя для статті чи сюжету? Як змусити його розповісти найприхованіші та найпікантніші факти свого життя? Хто такий герой взагалі та за якими критеріям його обирати?

А ви знаєте відповіді на ці запитання? Учасники Центру медіа ініціатив тепер зможуть детально розповісти вам по кожному пункту. Адже на занятті 12.01 досвідчений журналіст Віктор Темник навчив їх не тільки цьому.
Мабуть кожен з вас бачив екшн «Міцний горішок». А чи задумувались Ви про роль журналіста та його вплив на хід подій в фільмі? Часто саме представник ЗМІ може змінити ситуацію, і від його помилок можуть постраждати інші люди, стати заручниками терористів як це сталося в вище згаданій стрічці. Нашим учасникам ЦМІ це не загрожує, адже після проходження всього курсу вони будуть знати всі секрети і правила журналістського ремесла.

Заняття проходять щочетверга з 17.00 до 19.00 за адресою: вул. Голосіївська 17, БЦ «КЮЗ»

Група уже набрана, але якщо у вас є нестримне бажання приєднатися до нас, заповніть форму за посиланням https://goo.gl/forms/M4AQBJPbXZwWXXl42, можливо саме у вас буде шанс стати нашим учасником.

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації BrainHUB за надання комфортного приміщення для проведення занять.