Головна → новини

Флешмоб-переможець пройшов в Сумах

8 вересня 2014 року більше 300 чоловік зібралися на майдані ТЦ“Мануфактура” міста Сум, щоб показати сучасну молодь України – активну, спортивну, свідому!

В загальноміському флешмобі під назвою «Гімн молодим» взяли участь малюки з мамами, дошкільнята, підлітки та студенти. Кожному з учасників була відведена своя роль: діти малювали, юніори займались екстримом, студенти танцювали, музиканти співали, байкери каталися…

Проводив масштабний захід “Центр соціально-економічних досліджень та академічної мобільності” (“ARMG”), що отримав перемогу з власним проектом “Гімн молодим” (сума гранту – 50 000 грн.) у конкурсі на створення флешмобу від благодійної організації “Міжнародний благодійний фонд Гарних справ” в рамках програми “Від посмішки стане всім світліше”.

«Ми хотіли створити гімн молоді та його візуалізацію, які б передали стан душі, захоплення та життєві цінності сучасних молодих людей, – розповідають організатори.

Проект став корисним, в першу чергу, юним українцям, які отримали свій гімн та їх батькам, які змогли краще розібратись в цінностях підростаючого покоління. В рамках флешмобу також було відзнято відеокліп на пісню «Гімн молодим!» Сумської рок-групи ETSETERA.