Головна → новини

Фестиваль «Казкові передзвони»

25 листопада 2013 року у місті Запоріжжі розпочалися заходи, як частина програми фестивалю дитячих талантів «Казкові передзвони». Організовує захід Запорізька обласна молодіжна організація “Наше щасливе життя”.

В рамках програм “Відродження культурно-моральних цінностей” та “Від посмішки стане всім світліше” Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова виступив партнером та спонсором даного заходу.

Фестиваль приурочено до дня Св. Миколая, захисника та покровителя дітей. Організатори планують, що захід триватиме до середини грудня, а програма свята обіцяє бути яскравою та насиченою.

Зокрема, для малюків із місцевих дитячих притулків, будинків-інтернатів будуть проведені безкоштовні майстер-класи з малювання, виготовлення святкових листівок та новорічних іграшок. Також гості фестивалю побувають на виставці дитячих малюнків та зможуть на власні очі побачити про що мріють маленькі українці. Закінчиться свято видовищним концертом творчих дитячо-юнацьких колективів Запорізької області та України.

В рамках фестивалю також буде проведено обласний міжсекторний Форум з розвитку волонтерства у Запорізькій області за участі представників влади, громадських організацій та освітніх закладів.

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова впевнена, що проект «Казкові передзвони» якісно вплине на соціальну інтеграцію вихованців дитячих будинків та інтернатів Запорізької області, приверне увагу громадськості та влади до цього питання, сприятиме подальшому розвитку молодіжного та волонтерського рухів.