Головна → новини

День святого Валентина в Молодіжному клубі

14.02 традиційно відбулись заняття в МК КУМ (для  підлітків віком 16-20 років) та в МК ФЛЕШ ( для дітей 12-15 років). Так як зустріч припала на День святого Валентина, то ми не змогли його не відсвяткувати.  Тренери підготували для своїх підопічних тематичні ігри та майстер-клас  «Орігамі валентинок». Але навчання перед усім, тож ми ще й розпочали нову тему «Внутрішній світ» модулю «Я індивідуальність».

Внутрішній світ особистості – це психічна реальність людини, зміст його психіки, що вміщає в собі всі аспекти свідомого духовного життя  і його енергію. Даний тренінг допоміг учасникам визначити свої сильні сторони, та вкотре переконатися, що не варто вважати що хтось кращий, бо кожний має своє багатство, свій внутрішній світ. Учасники усвідомили , що потрібно  вірити в себе.  Важливо наповнювати свій внутрішній світ важливими речами, моральними цінностями, позитивними емоціями, любов’ю та радістю, щоб він  став справжнім скарбом.

Наступне заняття відбудеться 21.02 о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).

Ми завжди раді новим учасникам! Реєстрація за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2Участь безкоштовна. Тренінги проходять за програмою МБО «Партнерство «Кожній дитині» у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» та за підтримки МГО «Соціальні ініціативи з охорони праці та здоров’я» в рамках проекту «Нова оселя» при підтримці Європейського союзу.
МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you та парку розваг Дитяча планета.