Головна → новини

Благодійна Україна оголосила переможців

21 березня у приміщенні НКММК «Мистецький Арсенал» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців всеукраїнського конкурсу «Благодійна Україна».

За три дні до цього було оголошено імена лауреатів конкурсу –  по три благодійники у 12 номінаціях, які набрали найвищі бали за результатами роботи конкурсної комісії та залучених до її діяльності незалежних експертів.

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова не міг залишитися осторонь такої важливої у благодійному світі події, тому виступив партнером вишуканого заходу. Крім того, представнику фонду була довірена важлива місія – вручати фірмового бурштинового янгола переможцю в одній з номінацій.

«Для Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова дуже важливо підтримувати такі проекти, як національний конкурс “Благодійна Україна”. Наш фонд дуже радий вручати відзнаку переможцю в номінації “Благодійник – фізична особа”. Адже ми наполегливо працюємо для того, аби кожен українець був самодостатнім, робив якомога більше гарних вчинків щодня та ставав справжнім благодійником!», – прокоментувала подію президент фонду Наталія Колісник.

Цього року урочиста церемонія була присвячена Українському народові, його дивовижній самоорганізації, та взаємодопомозі наших співгромадян.

Нагадаємо, Другий Національний конкурс «Благодійна Україна» стартував 16 квітня 2013 року. Збір заявок тривав до 20 лютого 2014 року. Загалом на конкурс надійшло 227 заявок. Конкурсна комісія працювала до 6 березня.