Головна → новини

Тренінг для молоді “Особистість як бренд”

29 жовтня відбувся тренінг для молоді “Особистість як бренд”.
Що таке особистий бренд? Це те, що про вас говорять ті, хто не знає вас близько. Цю думку малознайомих і сторонніх людей, яке вони склали виходячи з інформації про вас. Це інфополе навколо вашої персони, яке диктує іншим, що їм потрібно думати про вас, вашу роботу і ваше життя.

Для побудови бренду потрібно чітко дотримуватися ряду принципів:

1)Почати думати про себе, як про бренд. Визначити сильні та слабкі сторони, в якій області можна продемонструвати експертність, як можна розвиватися.
2)Стежити за тим, що про Вас говорять. Особистий бренд – це не те, що ви намагаєтеся сформувати навколо себе. Це те, що про вас думають, говорять і пишуть. Контролюйте всю інформацію про вас, реагуйте на неї.
3)Створіть майданчик для збору трафіку. Це може бути особистий сайт , блог або соцмережа. Краще їх комбінувати, але на початковому етапі вистачить чогось одного.
4)Створити історію навколо бренду. Люди люблять історії. Історії успіхів через історії невдач. Вам потрібно придумати, як можна обіграти ваш життєвий шлях, і зробити з нього своєрідну «казку».

Звичайно, ніхто не застрахований від помилок і кожен має право оступитися. Але не кожному це можуть пробачити. І для тих, хто успішно і довго вибудовував свою репутацію, свій бренд, є причина: вони заробили право поводитися так само.

Дякуємо нашим партнерам – Київська молодіжна бібліотека за теплий прийом