Головна → новини

ПОШУК ПАРТНЕРІВ!

ПОШУК ПАРТНЕРІВ!
Запрошуємо соціально-відповідальний бізнес, компанії та організації до збору новорічних подарунків для діток соціально-вразливих категорій (СЖО, з інвалідністю) в рамках щорічної благодійної акції “Present Challenge” яка організовується 7-ий рік поспіль!
Новорічні свята – час коли очікування й святкування пов’язане зі світом добрих казок і дивувань. Але найбільше чекають свят, звичайно, діти, адже вони іще так вірять у диво! І кожна дитина мріє отримати подарунок від Святого Миколая чи Діда Мороза.
Звісно, створити диво малечі – справа дорослих, але, нажаль, не всі дорослі можуть дозволити собі порадувати свою малечу подарунками, через ті, чи інші, сімейні оставини.
Ми хочемо щоб новорічні свята були наповнені дитячими посмішками, не втрачали свою віру в диво, новорічну казку та добрих дорослих.
Метою проекту Present Challenge 2021 подарувати щастя, радість, щирі посмішки та незабутнє враження про щасливе дитинство нашим підопічним, які цього потребують.
Стати справжнісіньким чарівником дуже просто:
?Ви можете самостійно купити подаруночки (ті,які підпадають під категорію “дитячі речі” – канцелярія, одяг, іграшки, розвиваючі ігри…) та принести нам за адресою: Саксаганського 77
?надіслати Новою Поштою: Київ, НП 288, 068 023 51 14 (Охрименко Валентина),
?перечислити на офіційний рахунок фонду (БО «МБФ ГАРНИХ СПРАВ» Код ЄДРПОУ: 33853059
Р/р: UA68 305299 00000 26009 026 805 885
ПАТ ПРИВАТБАНК
МФО: 380269
?перерахувати кошти з допомогою Liq Pay ( https://good-deeds.ua/blagvznos/ ) вказавши в призначенні “на новорічні подарунки”.
Ми в свою чергу використаємо їх за цільовою належністю, і у висновку надішлемо Вам всі фото для підтвердження, що кошти були використані лише у рамках акції.
А також, по закінченню акції ми добавимо логотип Вашої компанії/організації на наш сайт в розділ “партнери”, згадаємо Вашу компанію у всіх дописах, що стосуються результатів проведення та надішлемо подяки.
Відкривай своє серце, ділись своєю добротою, залучай друзів ?