Головна → новини

Поні-клуб дитячої верхової їзди в Києві

28 серпня наші підопічні відвідали Поні-клуб дитячої верхової їзди в Києві. Дітки мали змогу познайомитись з життям парнокопитних, погладити їх та відчути себе справжніми вершниками.

Школа має п`ятизіркові стайні та пильно слідкує за раціоном, здоров`ям та чистотою поні та коней.

Тут є все необхідне для якісного та цікавого заняття:

1) спеціально облаштовані роздягальні;
2) сучасний тренувальний манеж;
3) досвідчені та уважні тренери з багаторічним досвідом роботи;
4) захисна амуніція (шолом та жилет надаються безкоштовно).

Помірне спортивне навантаження від верхової їзди має позитивний сплив на весь організм дитини: покращується обмін речовин, відбувається становлення або корекція постави, йде розвиток опорно-рухомого апарату, покращується координація, відбувається позитивний вплив на систему кровообігу організму (в тому числі органів малого тазу), відбувається оздоровлення легенів та шляхів дихання, м’язи приходять в тонус, нормалізується робота внутрішньої секреції та внутрішніх органів, тренується вестибулярний аппарат.

Уже багато століть кінь допомагає людині. Колись кінь був основою селянського господарства. Їх утримували для перевезення вантажів, людей, для роботи на сільськогосподарських угіддях. Існує навіть така одиниця виміру як «кінська сила». Також коней використовували на війні, як засіб пересування. Зараз коней тримають для участі в змаганнях і різних спортивних заходах, для лікувальної верхової їзди або просто для задоволення. У деяких країнах коней досі застосовують в сільському господарстві, а в деяких важкодоступних високогірних районах вони є чи не єдиним транспортом.

Pony Club дякуємо Вам за таку чудову можливість, раді співпрацювати 🙂