Головна → новини

Найефективніші способи долучитись до благодійності під час карантину!

Підбірка Топ-3 способів бути волонтером у смартфоні виглядає наступним чином:

1. Грошова пожертва є найпоширенішим способом робити добрі справи, якщо часу обмаль.

Сучасні додатки та електронний банкінг дають змогу налаштувати грошовий платіж, який за вашою згодою, але вже без вашої участі буде здійснюватися регулярно, наприклад, щомісяця.

Організацію або особу, якій ви хочете допомагати, ви обираєте самостійно. Також ви визначаєте сферу, у якій будете волонтерити. Це може бути допомога дітям, учасникам АТО, людям літнього віку, людям з інвалідністю, екологічні, спортивні, освітні проєкти та багато іншого.

2. Пожертвувати свій час чи талант. Якщо ви бухгалтер, копірайтер, фрілансер чи інший фахівець, то може обрати організацію, якій хочете допомогти, і застосувати свої професійні навички та свій час на її користь.

Наприклад, можна безкоштовно писати статті, створювати контент для соцмереж, надати фахову консультацію з юридичних питань чи вести бухгалтерську документацію. До прикладу, на “Карті добра” створено спеціальний фільтр “Талант”, за яким можна знайти організацію, яка потребує певного виду допомогти.

3. Шеринг та репост у соцмережах. Навіть, якщо зараз ви не можете пожертвувати гроші чи витрати свій час на якусь волонтерську ініціативу, ви завжди можете про неї розповісти. Розповсюдження інформації — це також допомога.

Список добрих справ можна продовжувати. Ви можете стати донором крові, здати одяг та інші речі повсякденного вжитку, які вам вже непотрібні, оплатити ліки в аптеці чи продукти в супермаркеті для людей похилого віку тощо.

Toddler touching father’s cell phone