Головна → новини

Літературний вечір “Казки Святому Миколаю”

Літературний вечір «Казки Святому Миколаю»

Міжнародний благодійний фонд Гарних справ запрошує поринути у казку (а точніше- у казки!)

Хочеш пізнати світ – читай книжки. Книга – джерело знань. Книга – найкращий порадник. Книга вчить, як на світі жить. Хто багато читає, той багато знає. Книга – найкращий подарунок!

За допомогою книг ми поринаємо в інший світ – світ фантазій, знань, сміху, добра чи зла. Часом книги відкривають нам те, що ми не знаємо, про що навіть не підозрюємо: таємниці океану або космосу, будова рослин або щонайменшої клітини. Книги розвивають нашу мову. З їх допомогою ми вчимося читати і писати. Всі повинні читати книги, щоб більше знати, накопичувати досвід, відточувати майстерність в тій чи іншій професії. А щоб передати це майбутнім поколінням, існують розумні, добрі хороші книги.

Напередодні Новорічних свят ми хочемо привернути увагу дітей та їх батьків, до важливості освіти та навчання, розвитку дітей та молоді завдяки творчості. Поезія, театр, пісні і всі інші виміри в яких оживають рядки із книжок знайдуть своє втілення з вуст кожного хто прийде на захід.

Ми запрошуємо прочитати вірші, розповісти байку чи заспівати пісню- і отримати свій святковий подарунок від Миколайчика, порадувати своїх батьків, перейняти досвіду та послухати цікавих історій від наших гостей, які не з чуток знають що таке писемництво і хочуть поділитися цим з нами.

Цільова категорія: діти та молодь ВПО(переселенці), СЖО(складні життєві обставини- багатодітні, малозабезпечені, не повна сім‘я), діти та молодь з особливими потребами. (від 3 до 18 років)

Отримати запрошення на захід, стати волонтером, спонсором або виступити на заході ви можете заповнивши наступну форму:

https://docs.google.com/…/1po9Q-WIHMexy_oIpmc1RdfNWfSB…/edit