Головна → новини

Засідання Громадської ради при МОН

Минулого тижня відбулося друге засідання Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України. Зокрема, за участі 52 (з 101) представників інститутів громадянського суспільства, які входять до складу дорадчого органу при МОН, було обговорено низку організаційних питань.

Так, було затверджено План роботи Громадської ради на ІV квартал 2014 року, структуру Громадської ради та персональний склад її комітетів. Варто зазначити, що члена Правління Фонду Гарних справ Шелокова Владислава було затверджено головою Комітету міжнародного співробітництва та євроінтеграції.

Під час засідання також обговорювались питання щодо організації роботи тимчасових робочих груп Громадської ради та порядок здійснення листування її комітетів та тимчасових робочих органів.

У відповідь на виклики сьогодення Громадською радою прийнято рішення про підготовку відкритого листа до керівництва країни, проект якого схвалено на засіданні. Звернення обумовлене загрозою руйнування системи освіти у зв’язку з можливим обмеженням фінансування галузі.

Наступне засідання Громадської ради при МОН заплановано на 31 жовтня 2014 року.