Головна → новини

Всеукраїнський еко-проект «Наша Земля – Наш Дім 2015» набирає обертів

Вперше про проект «Наша Земля – Наш Дім 2015», який організував Благодійний Фонд «Сильна Нація», кияни почули ще навесні 2015 року. Тоді це суспільно корисне починання отримало великий резонанс і багато доброзичливих відгуків, поширившись до масштабів всієї України. За минулий період в рамках проекту активісти провели кілька суботників та акцій з висадки саджанців у різних частинах міста.

Основне завдання проекту – виховання молодшого покоління в дусі патріотизму та любові до рідного краю, а також очищення від сміття та озеленення України.

Проект «Наша Земля – наш Дім» – це не тільки очищення України від побутових відходів, а й прищеплення всьому населенню країни відповідальності за навколишнє середовище і любові до своєї Батьківщини – до свого дому! Активісти не тільки очищають довкілля від сміття, а й намагаються озеленити його. Адже патріотизм, який всі батьки просто зобов’язані показувати своїм дітям, – це не тільки і не стільки вишиванка на свято, але і демонстрація своїм прикладом турботи про місце свого проживання, зусилля для його покращення і непереборне бажання залишити після себе більш затишний і гостинний простір для життя.

Цього разу 24 жовтня 2015 в рамках проекту відбудеться екологічний суботник і висадка саджанців. Локалізація проекту – Вся Україна!

Проект вже підтримали наступні громадські організації:

  • Благодійний Фонд «Сильна Нація»
  • Громадська організація Street-Workout Україна (В рамках акції будуть висаджуватися дерева на багатьох спортивних майданчиках Києва).
  • Міжнародний благодійний фонд «Гарних Справ»
  • Громадська організація «Коло Турботи»
  • ГО «Всеукраїнський Волонтерський Рух»
  • ГМ «Всеукраїнський Конгрес громадських організацій»
  • Федерація Хортингу в Україні
  • Федерація «ММА Хортингу»
  • Федерація «Хортинг патріот»

Крім того, вже кілька десятків сімей висловили бажання з дітьми у своїх дворах висадити по дереву. Робота з пропаганди дбайливого ставлення до навколишнього середовища триватиме як до проведення самої акції, так і після неї.

Організатори запрошують небайдужих громадян, підприємства та організації разом із співробітниками вийти 24 жовтня 2015 на вулиці, дитячі майданчики, парки і провести екологічний суботник і висадку саджанців!

Якщо кожна сім’я навесні і восени посадить по одному деревцю, то вся наша країна перетвориться на прекрасний квітучий сад назва якого – УКРАЇНА!

Контакти організаторів:

silnaya_naciya@ukr.net

Паращенко Олексій Олександрович

(097) 174-43-43

(063) 102-54-43