Головна → новини

Веган-кафе на фестивалі “Моя гра”

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова взяв участь у фестивалі спорту «Моя гра», який пройшов у Києві 8 вересня в 12:00 біля центральної арени країни – НСК «Олімпійський». Проект, створений молоддю для молоді, відкрив новий спортивний рік для киян та гостей столиці. Даний фестиваль не має віку, адже грати може кожен! Основна ідея незвичайного заходу – популяризація різних видів спорту та повернення дітей до кращих традицій гри.

Завдяки Благодійному фонду Костянтина Кондакова всі бажаючі змогли відвідати безкоштовне вегетаріанське кафе, що працювало в рамках програм «У здоровому тілі – здоровий дух» та «Я – вегетаріанець». Здорове й повноцінне харчування – це обов’язкова складова активного способу життя сучасної людини. Мало хто знає, що, будучи вегетаріанцем, можна легко досягти олімпійських висот. Тефтелі з нуту, крем-сир з базиліком і чіпси з лаваша – це лише невелика частинаменю кафе. Кожен бажаючий абсолютно безкоштовно вибирав страви на власний смак.

«Сьогоднішній день присвячений спортивному способу життя. Але не варто забувати, що здоров’я – це не тільки спорт і фізичні вправи, але й здорове харчування. Благодійний фонд Костянтина Кондакова своєю участю у фестивалі хотів привернути увагу суспільства до питання здорового повноцінного харчування», – розповіла Президентка БФ Костянтина Кондакова Наталія Колісник.

Спеціально для тих, хто зацікавився вегетаріанством, кулінари веган-кафе проводили майстер-класи з приготування страв із рослинних продуктів. Справжню насолоду отримали не лише діти, які дегустували солодкі шедеври, а й батьки, які дізналися багато цікавого про здорове харчування.

 «Мета нашого вегетаріанського кафе – показати, що вегетаріанство – це не тільки модно, а й корисно. Серед наших громадян існує стереотип: вегетаріанство – не для тих, хто займається спортом. Ми вирішили довести зворотне, і судячи з того, як багато гостей зібралося у нашому веган-кафе, нам це вдалося», – поділилася Тетяна Крупська, менеджер проектів БФ Костянтина Кондакова .

Також на фестивалі проходили показові виступи майстрів східних єдиноборств, ролерів, змагання зі стріт-болу, міні-футболу та настільним іграм, чемпіонат з LEGO-будівництва та справжнє тренування з американського футболу. Найактивніші учасники отримали спортивні подарунки від фонду.

БФ Костянтина Кондакова дякує організаторам акції – адміністрації НСК «Олімпійський», молодіжним організаціям «Новий формат» та Молодіжному об’єднанню «Скаути Києва» – за можливість взяти участь у фестивалі. Ми плануємо й надалі проводити спортивні та вегетаріанські заходи, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!