Головна → новини

ЦСІ на Спільнокошті

Друзі, ділимося з вами гарною новиною, наш проект – «Центр соціальних ініціатив», нарешті на Спільнокошті, тож сподіваємось на вашу підтримку!

Станьте частиною проекту! Розмістіть інформацію у себе!

https://biggggidea.com/project/tsentr-sotsialnih-initsiativ/

Багато хто вже знає, що Центр соціальних ініціатив – це майстерня благодійних проектів, місце, де молоді громадські активісти та волонтери зможуть пройти спеціальний курс тренінгів, отримати всі необхідні знання для створення власного соціального проекту та реалізувати його під керівництвом експертів центру.

У червні завершилися тренінги у Києві: було проведено 40-годинне комплексне навчання та реалізовано 4 соціальні ініціативи в різних сферах.

Після завершення навчання в Києві ми отримали близько 100 заявок-листів з проханням провести такі тренінги в регіонах. Особливо активними виявилися молоді лідери Львова, тому і плануємо наступний проект провести саме там.

Передумови виникнення проекту

На тлі конфлікту з Росією, Україна опинилася в скрутному становищі, неготовність державних структур ефективно реагувати на виклики і діяти в екстремальних умовах є особливо критичною. За такого перебігу обставин, те що робить держава – катастрофічно недостатньо, надія залишається лише на суспільство. Охочих розвивати цей напрямок та створювати дійсно якісні соціальні проекти, стає все більше. Але не вистачає досвіду, зв’язків й просто підтримки аби ідея переросла у дію – це особливо стосується молоді по регіонам.

Саме задля цього МБФ Гарних справ створив проект – Центр соціальних ініціатив.

Ми працюємо над залученням партнерів та намагаємося реалізувати проект з їх допомогою. Експерти в різних сферах з радістю приєднуються до нас та працюють на благодійній основі, але ключовим тренерам все ж таки доводиться платити.

Ми впевнені, що після такого навчання кожна ініціатива буде реалізована на найвищому рівні та спрямована на отримання максимальних результатів.

Сподіваємось на вашу підтримку, зібрати потрібно не так багато, для того, щоб уже до кінця року в нашій країні було реалізовано 20 соціальних ініціатив, направлених на вирішення актуальних проблем суспільства.

Львів’яни чекають, а для нас важлива будь-яка підтримка. Тож вся надія на вас, давайте об’єднаємося, щоб хоч трішки покращити ситуації в країні.

Детальніше про проект за посиланням – https://biggggidea.com/project/tsentr-sotsialnih-initsiativ/