Головна → новини

Центр «Завтра» – досягнення та перспективи

В одній з попередніх публікацій ми вже розповідали про унікальний психологічний центр «ЗАВТРА», який відкрився за підтримки Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова. Зараз ми зупинимося більш детально на тому, як розвивається ця установа і які перспективи очікують її в найближчому майбутньому. У вересні в рамках проекту «Майбутні творці України» команда фонду провела підготовчі роботи до відкриття Центру тестування дітей у м. Києві по вул. Гарматна, 26/2, БК «Росток».

Партнерами фонду виступили: Солом’янська райдержадміністрація, Інститут обдарованої дитини АПН України, БК «Росток», компанії «МТІ», «Практікер Україна», Київська регіональна дирекція «Райффайзен Банк Аваль», а також Асоціація Ротарі Клубів м.Києва і «ФІГАРО-кейтерінг». На відкритті Центру 9 вересня були присутні близько 100 осіб, серед них – чиновники, народні депутати, лідери громадських, благодійних та бізнес-організацій, журналісти та батьки з дітьми. Вже під час відкриття деякі з присутніх дітей отримали можливість пройти тестування своїх здібностей. Ще близько 20 бажаючих були записані на наступні дні.

З 9 вересня по сьогоднішній день в Центрі було проведено більше 150 тестувань. Встановлено партнерські відносини з загальноосвітньою школою 90 Печерського району м.Києва. Для підвищення інформованості населення про психологічний центр були розроблені та розповсюджені 2400 брошур, а також проведена серія публікацій в українських засобах масової інформації. За попередніми оцінками – більше 15000 чоловік вже знають про Центр «ЗАВТРА» і найближчим часом скористаються його безкоштовними послугами.

Багато українських громадян висловили бажання створити філії Центру на місцях. У вересні співробітниками «ЗАВТРА» було проведено навчання шкільних психологів Іванківського району Київської області, де районне управління освіти збирається відкрити центр, аналогічний київському. Сьогодні ведуться переговори з Міністерством освіти України про можливість відкриття всеукраїнської мережі філій.

Ми сподіваємося , що ініціатива МБФ Костянтина Кондакова знайде підтримку як з боку органів державної влади, так і українських батьків. Адже всі ми хочемо, щоб наші діти отримали гідну путівку в життя. Саме заради них з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!