Головна → новини

Сімейне свято “З хати на канати-2”

Після успішного проведення проекту Благодійного фонду Костянтина Кондакова «З хати на канати» у червні цього року, ми отримали  безліч прохань людей, які з тих чи інших причин не змогли взяти в ньому участь, повторити захід

Фонд вирішив виправити становище і 17 серпня знову зібрав дружні сімейні команди на канатному маршруті парку “SEIRLAR”. Тільки на цей раз сімейне свято пройшло не в Києві, а в мальовничому парку м.Бровари, неподалік від озера.

Акція «З хати на канати-2» проводилася в рамках двох програм фонду: «У здоровому тілі – здоровий дух» і «Відродження культурно-моральних цінностей». Вона об’єднала в собі кращі ідеї з пілотного заходу, а також нові розваги, ігри та чудові конкурси. У цей день вся територія парку перетворилася на величезний розважальний майданчик!

Крім сімейного змагання по проходженню канатної доріжки, батьків і дітей очікувала ексклюзивна ранкова зарядка разом із чемпіоном світу та Європи, чотириразовим володарем Кубка світу з плавання Денисом Силантьєвим; майстер-клас із приготування корисної вегетаріанської їжі від «Veganohooligano»; чудові експерименти від наукової лабораторії «Весела наука»; неповторна гра «Angry Birds», а також безліч конкурсів від відомого ведучого Дмитра Карпачова.

На заході кожен із присутніх отримав унікальну можливість перетворитися в казковий персонаж, завдяки майстрам дитячого боді-арту/  Всі могли відразу поділитися з друзями фотографіями з заходу, використовуючи високотехнологічну фотостійку, яка автоматично розміщувала знімок у соцмережі.

У кожній з ігрових та освітніх зон сім’ї брали участь у повному складі. Мами й тата допомагали своїм дітям виготовляти веселих ляльок із соломи та яскраві браслети зі стрічок в «Майстер-класній», брали активну участь у дитячих іграх та змаганнях. Без сумніву захід «З хати на канати-2» став зразком ідеального сімейного дозвілля та згуртованості! В цей день всі присутні стали трохи ближче один до одного, батьки почали краще розуміти своїх дітей і навпаки – діти відчули реальну турботу та підтримку з боку мам і тат. Як виявилося, промінявши диван і комп’ютер на спортивне сімейне спілкування на природі, людина отримує в нагороду заряд позитивних емоцій та гарного настрою на весь тиждень.

«Організовуючи «З Хати на канатах 2 », ми в першу чергу хотіли показати, що сімейний спортивний відпочинок – це корисно, весело та позитивно. Я дуже рада, що у нас сьогодні так багато учасників, що це свято несподівано стало ще позитивнішим і веселішим, ніж ми планували», – поділилася своїми враженнями Наталія Колісник, президентка Благодійного фонду Костянтина Кондакова.

Благодійний Фонд Костянтина Кондакова висловлює подяку всім партнерам, які допомогли зробити цей день незабутнім:

  • Парку «SEIKLAR» та інструкторам за підтримку наших учасників на канатному маршруті.
  • Техпартнеру «Daniel & Friends» за прекрасне музичне оформлення.
  • «VEGANOHOOLIGANO» за кулінарні майстер класи та смачні частування.
  • Ігровому партнеру «Козирний туз» за захоплюючу гру «Angry Birds» в автономному режимі.
  • Екопартнеру «Екоклаб» за корисні продукти.
  • Фотопартнеру «SocialMediaPort.com» за відмінні фотографії.
  • Науковому партнеру «Весела наука» за дивовижні лабораторні експерименти.
  • Радіостанції «Люкс ФМ» за гарний настрій.
  • Соціальному партнеру БФ «Молодь за права людини» за освітні відеоролики.
  • Медіа-порталам «Обозреватель» і «Mamaclub» за інформаційну підтримку.
  • Особисто Денису Силантьєву за енергійну авторську зарядку.
  • І всім, хто брав участь у підготовці та проведенні благодійної акції!

Також ми висловлюємо подяку Київській обласній державній адміністрації за допомогу в організації заходу «З хати на канати-2».

Ми будемо й надалі проводити подібні заходи якомога частіше, радуючи Вас, дорогі друзі, приємними конкурсами та іграми. Слідкуйте за анонсами, приєднуйтесь до проектів фонду, і давайте зробимо наше життя яскравішим та веселішим!

Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!