Головна → новини

Родинні цінності з БФ Костянтина Кондакова!

Родина відіграє провідну роль у формуванні та розвитку особистості. Благодійний фонд Костянтина Кондакова в межах програми “Відродження культурно-моральних цінностей” та акції “Жодного дня без гарних справ!” надає всебічну підтримку проектам, спрямованим на зміцнення інституту сім’ї.

З 19 по 23 серпня 2013 року проходив Всеукраїнський семінар-практикум “Сімейні цінності” в м.Запоріжжя при підтримці БФ Костянтина Кондакова.

В організації та проведенні заходу безпосередню участь взяли:

  • адміністрація Запозізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,
  • Інститут іноваційних технологій та змісту освіти Міністерства освіти та науки України,
  • Всеукраїнська організація “Рада сімей України”,
  • Центр сімейної культури “Квітка життя”.

Основною метою семінару-практикуму стало підвищення якості роботи класних керівників, психологів, соціальних педагогів, а також вчителів з родинного виховання в загальноосвітніх школах та позашкільних закладах. Фундаментом сімейної освіти є прагнення людини жити радісно, щасливо та ефективно розвиватися. Учасники семінару впевнені, що впровадження нової навчальної програми сприятиме покращенню взаємин у родині.

– Ми хочемо, щоб у курсу з сімейних цінностей у Запоріжжі була серйозна наукова база, – розповів міський голова м. Запоріжжя О.Сін. – Я зустрівся з ректором Запорізького науіонального університету, і ми домовились про створення кафедри з питань родини. 

Співробітники БФ Костянтина Кондакова також впевнені, що семінар-практикум “Сімейні цінності” матиме значний позитивний вплив не тільки у Запоріжжі, але й в Україні в цілому. Адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ! 

dsc02537 dsc02521