Головна → новини

Вечір італійської пісні проекту “Вечірник”

Минулого тижня столичні меломани, зваблені мелодійними звуками італійських хітів, зібралися в столичному Magic café “APELSIN” на дев’ятому етапі проекту “Вечірник”.

“Вечірник” — захід, організований продюсерським центром “24 carats of art” з метою відшукати, як можна більше, талановитих українців для участі в міжнародних культурних проектах.

Цього разу, організатори зробили акцент на Україно-Італійському співробітництві, яке, на їхню думку, залишається найбільш цікавим і перспективним у творчому плані.

Яскраві конкурсні виступи молодих талантів, сучасне звучання світової класики, а також хіти «золотого фонду» італійської естради у виконанні всесвітньо відомого співака Джанні Девіса не залишили байдужими жодного з глядачів!

Юні учасники “Вечірника” змогли гідно виступити перед шановним журі конкурсу, в якому знаходилася і президент МБФ Гарних справ Наталія Колісник, а також заспівати разом з “останнім романтиком Італії” містером Девісом.

“Україна традиційно славиться не тільки красивими жінками, але й талановитими виконавцями. Чудово, що у вашій країні багато зусиль витрачається на творчий розвиток молоді, а у обдарованих дітей є можливість проявити себе”, прокоментував зустріч Джанні Девіс.