Головна → новини

Розмалюємо стіну разом!

Благодійний фонд Костянтина Кондакова представить у Києві унікальний проект «Розмалюй стіну» в рамках програми “Від посмішки стане всім світліше” та акції “Жодного дня без гарних справ!”.

Центральною подією заходу стане святкове відкриття величезного малюнку на стіні багатоповерхового будинку по вулиці Золотоустівська, 53.

Буденне життя стало сірим та одноманітним? Шукаєте нових вражень та яскравих емоцій серед вулиць рідного міста? Приходьте на святковий захід Благодійного фонду Костянтина Кондакова та розфарбуйте світ навколо в яскраві кольори!

На Вас чекають: святковий настрій, дружня атмосфера, багато посмішок, незвичайний фуршет, запуск повітряних кульок у небо та багато інших цікавих ініціатив.

8 серпня о 16:00 Ви станете свідком ефектного відкриття малюнку-графіті, що займає всю площу бокової стіни шестиповерхового будинку по вулиці Золотоустівська, 53. Мабуть, кожен з нас у дитинстві мріяв мати власний будиночок на дереві, де можна заховатися від усіх та займатися улюбленою справою. Саме ідея повернення у світ дитинства і керувала організаторами та художниками, які зобразили на сірій стіні багатоповерхівки яскраву картину − казковий будиночок на дереві. У рамках проекту представники Благодійного фонду презентують символічну «Поштову скриньку посмішок» для діток. Тепер маленькі українці зможуть надсилати до Благодійного фонду листи зі своїми проханнями. Також на місці святкування усі присутні матимуть змогу насолодитися приємною музикою, затишною атмосферою та чудовим відпочинком у колі друзів. На святі будуть присутні представники органів державної влади та зіркові гості.

Запрошуємо представників ЗМІ долучитися до нашого свята.

Акредитація представників ЗМІ проводиться за електронною адресою: korenkov.a@kondakov.ua або за телефоном (066)-488-62-23

Дата та місце проведення: 8 серпня 2013 р., з 16.00 до 18.00 за адресою: Золотоустівська, 53 (http://mapia.ua/ru/kiev/addresses/str-zlatoustovskaya-53)