Головна → новини

Підведення підсумків акції «До навчання готовий!»

31 серпня 14.00 на території спортивного комплексу «Атек» відбулося підведення підсумків благодійної акції «До навчання готовий!» Та вручення 60-ти наборів шкільної канцелярії підопічним Гуманітарного штабу ГО «Всеукраїнська організація у справах вимушених переселенців».
Ось уже кілька років поспіль Міжнародний благодійний фонд «Хороших справ» допомагає багатодітним та малозабезпеченим сім’ям збирати дітей до школи в рамках програми «Дорога в життя для кожної дитини». Цей рік не став винятком. Так в період з 1 липня по 1 вересня 2015 спільно з Благодійним проектом «Добрі речі» з м Одеса Фонд провів акцію «До навчання готовий!», Спрямовану на збір коштів на шкільну канцелярію для дітей-переселенців зі Сходу України.
На підтримку акції було проведено кілька масштабних заходів. Так, 8-9 серпня в Маріїнському парку м.Києва за підтримки Міністерства молоді та спорту України МБФ «Хороших справ» спільно з БФ «Сильна нація» та Федерацією Хортингу України провели Перший благодійний фестиваль сім’ї та спорту «Крепатура», на якому був розміщений пункт збору для вищезазначену акцію.
Також на День незалежності України 24 серпня пункт збору знаходився на локації Української федерації хортингу, яка проводила показові виступи на Хрещатику. А 30-го серпня у Парку ім. Т.Г. Шевченко благодійний збір пройшов у рамках фестивалю «Скоро в школу!». Постійно діюча пункти збору для акції розміщалися в офісах організаторів і на території організацій, які погодилися підтримати акцію.
За результатами акції, у зв’язку з отриманими зверненнями батьків школярів-переселенців, організаторами було прийнято рішення продовжити дію благодійного збору на його поточних пунктах. Бажають отримати від Фонду канцелярію в рамках акції «До навчання готовий!» Можуть залишати заявки на сайті Фонду «Хороших справ».
Посилання на групування Акції в соціальних мережах:
https://www.facebook.com/events/1627523114190843/
https://vk.com/krepaturafest
Сайти організаторів:
https://good-deeds.ua/
http://www.dobrirechi.org/