Головна → новини

Фестиваль “Кріпатура” – спортивний прорив цього літа!

Увага! Цього літа ми не дамо вам нудьгувати вдома, лежачи на дивані перед телевізором. Досить вести нездоровий спосіб життя і обіцяти собі почати нове життя завтра — час взяти себе в руки і присвятити дозвілля сім’ї та спорту!

Для тих, хто робить денну норму калорій вже під час сніданку, хто безрезультатно літрами п’є зелену кава і поїдає ягоди годжі, хто бореться з целюлітом і постійно програє, хто не їсть після шостої, але приходить до холодильника після восьми, хто качає тільки один палець прокручуючи коліщатко на мишці — спеціально для вас Перший Всеукраїнський благодійний фестиваль сім’ї та спорту “Кріпатура”!

“Кріпатура” фест — фестиваль нового покоління на якому ви знайдете всі докази того, що повноцінне і щасливе життя не можливе без руху. Це не просто спортивний захід, а поштовх, який допоможе багатьом змінити свої звички на користь щоденної активності.

Вже цього серпня: сімейні ігри, індивідуальний спорт, командний спорт, змагання на швидкість для найменших, йога, street workout, танці, смачні частування, спортивні товари та харчування та багато-багато іншого!

До старту фестивалю залишилося зовсім небагато. Слідкуйте за анонсами!