Головна → новини

Від теорії до практики благодійності на зустрічі проекту «БлагоLunch»

31 липня 2014 року в Президент Готелі відбулось четверте засідання проекту «БлагоLunch», єдиного щомісячного дискусійного майданчика на соціальні теми в Україні.

Команда Фонду Гарних справ не могла залишитись осторонь подій в країні та вирішила змінити тему зібрання, зосередивши увагу гостей довкола питання допомоги постраждалим в ході не мирних подій на сході України.

На початку засідання член Правління Міжнародного благодійного фонду Гарних справ презентував всім унікальний проект – Центр допомоги «Любов і милосердя».

«Даний Центр створений для координації дій при наданні допомоги постраждалим та вимушеним переселенцям через немирні подій на сході України. Це інформаційна платформа для об’єднання зусиль з метою оперативного надання необхідної допомоги потребуючим»,– розпочав свою промову Владислав Шелоков.

Далі на гостей чекав незвичайний формат зустрічі, що дозволив кожному стати активним учасником розробки масштабного соціального проекту психологічної та матеріальної допомоги для тих, хто найбільше цього потребує.

За час «Благоланчу» присутні експерти не лише подискутували про теорію впровадження потужної суспільно-корисної акції, а й змогли опрацювати реальні механізми її реалізації за різними напрямками.

Закінчилось чергове засідання проекту «БлагоLunch» словами подяки від шановних гостей за цікаву та продуктивну зустріч, а також впевненістю організаторів в тому, що Центр допомоги «Любов і милосердя» вже найближчим часом набуде активного розвитку на території всієї країни.