Головна → новини

Нові кордони: форум-театр

Форум- театр… Багато хто зараз досить часто чує ці слова, адже ця методика активно використовується психологами . То що ж являє собою форум театр і які проблеми він вирішує?
В цьому намагалися розібратися учасники молодіжного клубу КУМ, а допомагала їм в цьому талановита актриса та професійний модератор форум-театру Наданюк Ганна.
Методика форум-театру полягає у тому, що модератор, так званий Джокер, разом із групою не професійних акторів/акторок з допомогою різних технік готує коротку виставу.
За методикою класичного форум-театру у ній має бути агресор, жертва і кілька «нейтральних» героїв. Агресора замінювати не можна. Хоч це може вирішити ситуацію швидко і безпечно, та в реальному житті так не буває.
Вистава зупиняється в кульмінаційний момент, в якому саме розіграно дискримінацію, приниження, конфлікт, узурпацію влади чи фізичного насильства.
Сюжети для Форум-театру пропонують самі учасники. Це ситуації із якими вони зустрічаються у своєму житті, це несправедливість, яка їх вразила та проблема, яку вони не знають як вирішити. Предстаники “КУМа” скомпонували декілька історій в одну та підготували дуже цікаву постановку, переглянути яку зможе кожен вже 27 грудня о 17.00. Запрошуємо всіх бажаючих!

МК «КУМ» – це місце, де молоді люди можуть визначити свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, знайомляться з успішними та відомими людьми, відпочивають та знаходять нових друзів. Тренінги проходять у рамках проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя» за підтримки Партнерства «Кожні дитині».
Зустрічі проходять щовівторка о 17.00 в районі ст. м. Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі Hub4you (2 поверх, на території «Дитячої планети»).
Участь безкоштовна.
Ми завжди раді новим учасникам!
Поспішайте зареєструватися за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2 – кількість місць обмежена.

МБФ Гарних справ висловлює подяку адміністрації вільного простору Hub4you, Благодійному фонду “Свято-Покровський” та депутату Михайлу Володимировичу Іщенко за сприяння та допомогу в проведенні тренінгів.