Головна → новини

Над Львовом замайоріла яскрава веселка!

Вчора в місті Львові відбулось довгоочікуване відкриття оновленого різнобарвного фасаду дев’ятиповерхового будинку в одному з найбільших районів – Сихівському. Неймовірна за своєю палітрою фарб та розмірами стіна відразу стала претендентом на фіксацію Рекорду України, і це не дивно, адже загальна площа картини складає понад 360 м². Постійне джерело яскравого настрою львів’янам подарував Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова, який вже вдруге цього року дав нове життя старому будинку.

Навіть погода всебічно сприяла творчому десанту МБФ Костянтина Кондакова, що висадився у Львові і 8 листопада розпочав створення, напевно, найбільшого стріт-арт об’єкту в нашій країні. За два тижні художники втратили рахунок кількості фарби, адже працюючи з ранку до вечора, вони майстерно вимальовували кожну деталь майбутнього шедевру, а за їх роботою з цікавістю спостерігали мешканці довколишніх будинків.

Головна мета цього проекту – створити незгасний промінь добра та позитивного настрою для містян. Професійно виконана робота з життєствердним сюжетом, де зображена яскрава веселка, на якій виростають прекрасні, охайні будинки (контурами нагадують впізнавану архітектуру міста Лева) та щасливі діти, котрі із захопленням розглядають цю феєричну природну архітектуру.

Немає сумніву, що такий неповторний стріт-арт стане справжньою окрасою спального району Львова та місцем для черпання наснаги на творчі здобутки та гарні справи. Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова висловлює подяку Львівській міській раді, управлінню молоді, сім’ї та спорту і Сихівській районній адміністрації за надання сприяння у реалізації проекту. Реалізовуючи такі ініціативи, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!