Головна → новини

Мистецький Арсенал збирає друзів!

26 грудня у Мистецькому Арсеналі, в особливій величній атмосфері, відбувся вечір подяки благодійникам та партнерам Мистецького Арсеналу, які підтримали діяльність комплексу у 2013 році. Декілька років назад Мистецьким Арсеналом спільно з Благодійним фондом “Мистецький Арсенал” було започатковано прекрасну традицію – запрошувати гостей – учасників однойменного Клубу Друзів, партнерів, представників дружніх організацій та однодумців на урочистий вечір для того, щоб висловити щиру подяку за підтримку діяльності та сприяння у реалізації культурних проектів.

Президент Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова Наталія Колісник також була запрошена на захід, адже фонд є партнером та постійним членом Клубу Друзів Мистецького Арсеналу. Підтримуючи та виділяючи спонсорську допомогу на реалізацію арт-проектів цього року, МБФ Костянтина Кондакова став надійним партнером Мистецького арсеналу. Результати такої конструктивної взаємодії заклали підвалини для системної співпраці на наступні роки.

Вечір було присвячено підведенню підсумків року, прозвучали слова подяки та було оголошено імена благодійників, які протягом року підтримували Мистецький Арсенал. Також «Почесна книга благодійників 2013 року» була передана до музейного фонду Мистецького Арсеналу.

Команда Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова поздоровляє Мистецький Арсенал, який став справжнім центром культурного життя нашої країни, з ще одним плідним роком та бажає успіхів та нових творчих проектів!