Головна → новини

МК «КУМ» – новий сезон тренінгів для молоді

 

19 вересня відбулося чергове зібрання молодіжного клубу «КУМ», як завжди, нас гостинно прийняв відкритий простір Hub4you.

Заняття було в рамках модуля “Я господар свого життя”, а тема – «Цілі». Тренінг був дуже жвавий та душевний. Адже у нас були незвичайні гості. До нас прийшла тренер молодіжного клубу в Чернігові, Олена Воропай, та поділилася методиками та інструментами досягнення цілей, які використовувала сама та які допомогли учасникам її клубу. Також клуб відвідала неперевершена Марина Громова, журналістка та помічник депутата Іщенко М.В., а розповіла вона як дисципліна допомагає досягти висот у житті.

Запрошені спікери надихнули учасників, тож навіть на кава-брейку та після тренінгу обговорення на тему цілей не припинилося, вони вже й плани по їх досягненню сформували.

Нагадаємо, що МК «КУМ» – це місце, де молоді люди визначають свої сильні сторони, розкривають свій потенціал, працюють над розвитком особистості, відпочивають та знаходять нових друзів. Заняття проходять щотижня в районі станції метро Харківська в ТЦ «Нью Вей», у вільному просторі «Hub4you». Участь безкоштовна.

Ми завжди раді новим учасника!

Поспішайте зареєструватися за телефоном +38 (093) 40 44 924 або за посиланням https://goo.gl/forms/5E86P3o1v0izn0KP2

Долучайтеся до нашої дружньої команди! Розвивайтеся та досягайте успіху разом з нами!

Також будемо раді будь-якій підтримці. Якщо у вас є своя історія успіху, ми будемо раді послухати її у нас на тренінгу. Приєднуйтесь

6

5

4

3