Головна → новини

Конференція «Social Camp Ukraine 2014» пройшла в Одесі

В перші вихідні осені, 7 і 8 вересня, в Одесі відбувся довгоочікуванийSocial Camp Ukraine – форум, який об’єднав громадських діячів, представників некомерційних організацій, волонтерів та всіх, кому цікаве обговорення суспільних проектів, інноваційних рішень та соціальних ініціатив щодо вдосконалення міського середовища.

Представники Міжнародного благодійного фонду Гарних справ також приїхали до нового конференц-центру Impact Hub Odessa, щоб разом із іншими учасниками заходу в комфортній та дружній обстановці опрацювати шляхи плідної співпраці бізнесу, влади і суспільства.

Всього в Social Camp взяли участь більше 130 учасників з України, Росії, Білорусії та країн Європи. На форумі було представлено два десятки доповідей, автори яких поділилися своїми ідеями та розповіли про вже діючі соціальні проекти.

З коротким виступом до учасників Social Camp Ukraine звернувся Владислав Шелоков, член Правління Фонду Гарних справ. Він розповів про конкурс «EcoNation», що надає підтримку винаходам, науковим відкриттям, а також IT-проектам у сфері захисту навколишнього середовища.

Позитивним доповненням заходу стали проекти фонду «Зумба» та «1000000 усмішок», які підняли настрій всім гостям та справили незабутнє враження на соціально активну молодь.