Головна → новини

Форум організаційного розвитку

3-4 грудня у Києві пройшов 3-й за рахунком «Форум з організаційного розвитку», адміністратором якого виступив ІСАР “Єднання”. У цьому році головною темою форуму була — «Культура миру: як громадські організації можуть розвинути свої спроможності діалогу та лідерства змін для розбудови і утвердження культури миру в Україні».

Представники Міжнародного благодійного фонду Гарних справ також взяли участь у форумі. В форматі «українського кафе» президент фонду Наталія Колісник виступила з важливим соціальним кейсом — «Мир очима дітей України та Палестини», у якому була розкрита тема обміну культурними цінностями та формування поняття миру у свідомості дітей. А координатор центру соціальних ініціатив Тетяна Дружченко поділилася своїм баченням теми «Соціальна ініціатива, як форма доступної добровільної діяльності».

Крім того, на форумі був презентован проект «Мости Дружби», ціллю якого є — укріплення дружніх відносин та розповсюдження інформації про українську культуру. За підсумками року проект «Мости Дружби» потрапив у число 25 кращих благодійних та соціальних ініціатив.

Заради таких результатів, з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!