Головна → новини

Фонд Гарних справ допоможе зібрати до школи дітей-переселенців

З 1го липня 2015 року МБФ Гарних справ запускає соціальний проект “До навчання готовий!”, Який буде проводитись в рамках програми “Дорога в життя для кожної дитини”. Маючи досвід організації та реалізації подібної соціальної ініціативи в 2013 році, коли представники фонду дарували комплекти канцелярії багатодітним сім’ям, в цьому році було вирішено допомогти зібрати в школу дітей-переселенців.

За останніми даними Мінсоцполітики: у різних містах України проживають понад 160 тисяч дітей-переселенців, більша частина яких — школярі. Опинившись в чужому місті сім’ї біженців, а особливо їхні діти, потребують допомоги. Тим більше зараз, на початку нового навчального року.

Перед Днем знань батьки закуповують все необхідне для того, щоб дитина ні в чому не знала потреби під час навчання. На жаль, сім’ї, які змушені були виїхати з рідних міст, де йдуть бойові дії, часто не можуть собі дозволити повноцінно зібрати в школу дітей, купити все необхідне, в тому числі, канцелярське приладдя.

“Поштовхом до запуску проекту “До навчання готовий!” стали часті дзвінки й листи людей в нашу організацію з проханням допомогти зібрати в школу дітей. Найчастіше з’ясовувалося, що зв’язуються з нами сім’ї переселенців зі сходу країни. Ми зрозуміли, що у нас є сили , досвід і бажання допомогти дітям та їхнім батькам вижити в цей нелегкий час”, — прокоментувала початок акції президент МБФ Гарних справ Наталія Колесник.

На даний час проект “До навчання готовий!” тільки стартував, тому ми будемо раді будь-якій допомозі від вас. Давайте разом допоможемо сім’ям переселенців вирішити величезну для них та їхніх дітей проблему!

Ви можете перерахувати будь-яку суму, яка буде витрачена на придбання канцтоварів, шкільної та спортивної форми, а також взуття для школярів.

ДОПОМОГТИ