Головна → новини

Навіть найменший хороший вчинок змінює великий світ

У МБФ «Гарних справ» вважають, що великі проекти не привід відмовлятися від маленьких добрих вчинків, адже саме з них, по суті, і складається наше життя. Саме тому керівництво Фонду, в особі його президента Наталії Колісник, з радістю підтримує благочинні ініціативи своїх колег по суспільно-корисній роботі.

Зокрема, минулого тижня Фонд передав офісні меблі на користь проекту «Безкоштовний Спорт Дітям», а також дітям-переселенцям з зони АТО, які на новому місці проживання за відсутності столів (!) були змушені писати і малювати на стільчиках, що не найкращим чином позначалося на поставі та самопочутті зростаючого дитячого організму.

Також наша організації разом з БО «Добрі речі» та Дніпропетровською молодіжною радою долучилася до ініціативи компанії MTS Ukraine,  яка  вирішила власним прикладом довести, що бізнес може і має виконувати соціальні функції. Так народилась сумісна акція зі збору одягу, іграшок та предметів побутової хімії, які нещодавно були відправлені в інтернати.

Ось список закладів, які отримали допомогу:

1. Ушомирська ЗОШ-інтернат І-ІІ ступенів, с. Ушомир, Житомирська область.

2. БО БФ “Допомога пораненим та родинам загиблих”, Маріуполь.

3. Центр переселенців «Днепр», Дніпропетровськ.

Хочемо нагадати вам, шановні читачі, що ви завжди можете долучитися до благодійних ініціатив, передавши нам дитячі речі, канцелярські товари, меблі, офісну техніку тощо, яку ми, в свою чергу, переправимо тим, хто найбільше її потребує.