Головна → новини

Charity Challenge завітав з подарунками до Васильківської школи-інтернату

Організатори всеукраїнського благодійного проекту Charity Challenge – Благодійний фонд «МБФ Гарних справ» і Громадська організація «Завтра» – привезли дітям адресну допомогу і влаштували на території школи екологічний суботник. Разом з учнями старших класів активісти висадили близько двох десятків дерев різної породи. Відзначимо, що захід відбувся у рамках акції з озеленення довкілля “Наша Земля – наш дім”, яка ініційована БФ “Сильна нація”, і цього року проходить уже втретє.

“Стан довкілля залежить, перш за все, від рівня екологічної свідомості громадян. Тож, подібні акції – хороший приклад для наслідування. Кожен з нас має докладати зусилля для того, щоб берегти природу”, – зазначає координатор проектів Громадської організації «Завтра», Марта Ковальчук.

Дерева садили всі гуртом: і діти, і вихователі, і гості школи. Окрім саджанців, активісти також привезли для дітей адресну матеріальну допомогу.

“Наш благодійний проект Charity Challenge покликаний допомагати та піклуватися про дітей, які цього найбільше потребують. Тому у гості ми приїхали не з порожніми руками, а з деякими подарунками. Ми передали школярам солодощі, пазли, предмети побутової хімії, пральні засоби та посуд», – повідомила представник МБФ Гарних справ Олександра Пєтушкова.

Варто зауважити, що школярі у цьому освітньому закладі дуже привітні та світлі діти, і вони були дуже вдячні за гостинці.