Головна → новини

АНОНС: Задля щасливих кроків!

Вільний простір «Циферблат» спільно з Міжнародним благодійним фондом Костянтина Кондакова 8 листопада 2013 передадуть понад 200 пар взуття до Переяславського дитячого будинку-інтернату. Практичне та зручне взуття отримають 158 вихованців соціального закладу в рамках спільної акції «Капці-удальці».

Ідея забезпечити дітей-сиріт потрібним практичним взуттям виникла в представників вільного простору, крім того вони знайшли можливість безкоштовно її отримати від меценатів.

Міжнародний благодійний фонд Костянтина Кондакова, маючи величезний досвід допомоги аналогічним закладам по всій державі, радо підтримав ініціативу. Зокрема, благодійники організаційно забезпечать проведення акції: допоможуть спакувати речі, забезпечать перевезення благодійного вантажу, організують розважальну програму для вихованців дитячого закладу та вручать супутні приємні подарунки.

Завдяки такій взаємодії підприємців та благодійного фонду в дитячому будинку одним актуальним питанням стане менше. Ми завжди відкриті до спільної реалізації благодійних ініціатив на користь суспільству, адже з любов’ю в серці, ми будуємо новий світ!