Головна → новини

Профорієнтація. Як стати фотографом

Наш Фонд всіляко сприяє соціалізації випускників дитячих будинків та інтернатів Києва та області, допомагаючи їм визначитися з вибором професії. У рамках акції “Жодного дня без гарних справ!” представники Міжнародного благодійного фонду Костянтина Кондакова відвідали дитячий будинок “Надія”, що у селі Мокрець Броварського району Київської області.

Лекцію для дітей на тему “Моя професія” провів фотограф Віталій Мотрущенко.

Він поділився з хлопцями та дівчатами своїм багатим життєвим досвідом та розповів про блискучі перспективи тих, хто захоче пов’язати своє життя з фотографією.

Віталій зізнався, що зі школи і до сьогоднішнього моменту не може ані дня провести без свого фотоапарата. Тепер фотографія для нього основна діяльність. Тому він приділяє значну увагу професійному зросту, бере участь у майстер-класах, фотографує молодожонів, знімає відео сюжети на фестивалях, любить портретні і студійні зйомки.

Фотограф швидко привернув до себе увагу дітей, і вони задавали йому багато питань за темою лекції. Усім було дуже цікаво слухати захоплюючі історії справжнього професіонала. Проте, найбільше хлопчикам та дівчаткам сподобалося самим спробувати себе в ролі фотографа та подивитися на світ через об’єктив професійного фотоапарата.

Наприкінці лекції фотограф дав можливість малюкам пофотографувати один одного.

Благодійний фонд Костянтина Кондакова буде продовжувати серію пізнавальних лекцій для дітей, адже з любов’ю в серці ми будуємо новий світ!

dsc_0882 dsc_0899 f4a_0540